Gratis TV

Det finns hundratals kanaler med gratis TV online. Det finns dels separata program för att titta på TV på nätet och dels sajter som visar enstaka eller många webb-TV-kanaler direkt i ett fönster i webbläsaren. En fördel med internet-TV är att programmen inte följer en tablå med fasta sändningstider utan startar när du själv vill och du kan förstås också pausa eller hoppa framåt och bakåt när som helst. Här följer några av de bättre sajterna för gratis TV.

CastTV samlar ihop TV-program, filmer och en del annat så att de är lätta att hitta. Det är bla ett bra ställe att hitta populära TV-serier.

StreamTVguide - En välsorterad listning av sajter med några hundra streamade kanaler med webb-TV från hela världen. Kvaliten är blandad och de som är belägna långt bort kan ibland bli hackiga, särskilt om belastningen är hög, men utbudet är stort och allt är förstås gratis.

Miro är en open source "internet-TV" med massor av kanaler, podcasts, direkt tillgång till videos från youtube, google videos mfl liknande sajter. Den har också en inbyggd videospelare och hyggligt snabb nerladdning. Även om det finns gratis TV-program med god kvalitet på Miro kan det vara svårt att hitta dem eftersom de tenderar att drunkna i mängder av krafs.

TVU Networks - Ett litet program som ger tillgång till ett 50-tal kanaler på engelska och några tiotal på kinesiska. De flesta är ganska B-iga, men några av dem är helt ok. Bildkvaliten duger för det mesta.

Gratisa: Billigt och bra :-)